Трамп виграв американські вибори

151208124928_trump_624x351_reuters_nocredit

Про це свідчать результати голосування, які відомі на 9.45 за київським часом.

Слідкувати за перебігом голосування й підрахунком результатів можна тут.

Республіканець переміг у штаті Вісконсін, що забезпечує його перемогу на виборах президента. З голосами цього штату Дональд Трамп отримав 276 голосів виборців.

vv

Про це йдеться на сайті Bloomberg.

Водночас, CNN повідомляє, що Клінтон вже подзвонила Трампу та визнала його перемогу.

7160fd6-3

Історія мабуть таки точно наважилася нарешті дати нам шанс стати самостійними і серйозними. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук політолог Михайло Басараб, коментуючи ймовірну перемогу на виборах США Дональда Трампа.

«До нинішнього ранку коментувати перебіг кампанії у Штатах було набагато легше, бо ніхто не хотів сприймати перемогу Тармпа як щось ймовірне..», — написав Михайло Басараб.

Читайте також: Від тріумфу до відчаю: реакція прихильників Трампа і Клінтон під час підрахунку голосів

Водночас, посол США в Україні Марі Йованович запевнила, що при будь-якому результаті голосування американського народу, Сполучені Штати залишатимуться українським партнером.

«Звертаючись до своїх українських друзів, яких тут так багато, скажу, що я маю цілковиту впевненість в одній речі, незалежно від того, хто буде нашим головнокомандувачем: і в перехідний період між адміністраціями, і за нової адміністрації Сполучені Штати залишатимуться потужним партнером України», – вказала Йованович у спілкуванні з пресою в посольстві США в Києві. Дипломат також переконана, що санкції проти Росії через її агресію в Україні триватимуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: