Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах

Як повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології, завтра, 10 листопада, по місту та області вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Також завтра у Львові без істотних опадів, вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 0 – 2° морозу, вдень 3 – 5° тепла.

Як повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології, завтра, 10 листопада,  по місту та області вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Також завтра у Львові без істотних опадів, вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 0 – 2° морозу, вдень 3 – 5° тепла.

11 листопада очікується вночі без істотних опадів, вранці та вдень невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця, місцями туман. Вітер південно-східний з переходом на західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5° морозу, вдень 3 – 8° тепла.

12 листопада синоптики прогнозують вночі без істотних опадів, вдень часом мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5° морозу, вдень 0 – 5° тепла.

13 листопада прогнозується часом сніг та мокрий сніг. 14 листопада – без істотних опадів. Температура повітря вночі 0 – 6° морозу, в горах 14 листопада до 9° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: