До реєстру внесли понад 20 тисяч виправлених е-декларацій

Заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Руслан Радецький заявляє, що до реєстру внесли понад 131 тисячу документів, зокрема, понад 20 тисяч виправлених електронних декларацій.

Заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Руслан Радецький заявляє, що до реєстру внесли понад 131 тисячу документів, зокрема, понад 20 тисяч виправлених електронних декларацій, передає Радіо Свобода.

«Станом на 10 листопада було подано 20 155 виправлених декларацій. На цей час у реєстрі вже є 131164 електронні документи, з яких понад 105 тисяч – це щорічні декларації державних службовців за 2015 рік», – сказав Радецький, слова якого цитує прес-служба НАЗК.

В агенції зазначають, що службовці категорії А і Б подали понад 64 тисяч е-декларацій, майже 7 тисяч е-декларацій подали судді, депутати – 415 й уряду – 78.

«Про зміни в майновому стані подали 1 134 е-декларацій та 1026 надійшло від кандидатів на посаду», – повідомляють у НАЗК.

У ніч на 31 жовтня завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище – президента, прем’єра, членів уряду, депутатів, суддів, правоохоронців. За даними сайту Єдиного державного реєстру декларацій, подано понад 130 тисяч декларацій. Несвоєчасно подали щорічні декларації 9 народних депутатів, декларацій трьох депутатів в реєстрі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: