Кращих науковців Львівщини відзначили преміями

img_1083_1478792444_613x408-66666666667_3_0

Сьогодні, 10 листопада, у Всесвітній день науки у Львівському Будинку вчених відбулися урочисті заходи з нагоди вручення премій талановитим науковцям.

Участь у заході взяли керівники Львівської обласної державної адміністрації, Західного наукового центру НАН України і МОН України.

«Сьогодні ми будуємо нову країну, і вона не може бути успішною без науки, досліджень та прикладних знань, а також молодих фахівців, які роблять вагомий внесок у розбудову науково-інтелектуального потенціалу нашої держави, - наголосив перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський. - Ми самі повинні будувати успішну країну, бо саме від нас залежить наше майбутнє. Також дуже важливо, аби наші закордонні партнери побачили ваш значний потенціал та вагомий внесок у розвиток світової науки».

Опісля за вагомий особистий внесок у розвиток науки і науково-організаційну роботу та з нагоди Всесвітнього дня науки, відомим ученим і знаним фахівцям вручили 21 премію розміром 14500 гривень кожна, талановитим молодим ученим і спеціалістам – 88 премій розміром 10150 гривень кожна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: