У Перемишлянах злодії обікрали магазин побутової техніки

У Перемишлянах четверо зловмисників проникли у приміщення магазину та викрали побутову техніку на суму сто тисяч гривень.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Перемишлянське відділення поліції 9 листопада звернувся 45-річний місцевий мешканець, котрий повідомив, що близько другої години ночі з його магазину, розташованому у місті Перемишляни невідомі особи викрали побутову цифрову техніку (мобільні телефони, фотоапарати, відеокамери), чим завдали матеріальних збитків на суму близько сто тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетні четверо мешканців Перемишлянського району віком від 19 до 23 років. Зловмисники проникли у приміщення магазину, пошкодивши ролокасету та розбивши віконну вставку в металопластикових дверях. Речові докази (викрадені речі) правоохоронці вилучили.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох  до шести років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: