В Рясне хочуть побудувати садочок та Центр дитячого дозвілля

7f7c1098f26d128d67584bafa97e8e07_l

Мешканці мікрорайону висловили ініціативу розбудови приміщення з метою створення там дитячого садочку та центру дитячої творчості.

На вул. Порічковій, що в Рясне-Кам’янка пустує велике приміщення біля житлового будинку. За словами мешканців там планують звести чергову новобудову. Мешканці категорично проти будівництва житлового будинку.

Натомість, в мікрорайоні критично не вистачає дитячих садочків. Тому, мешканці висловили ініціативу розбудови приміщення з метою створення там дитячого садочку та центру дитячої творчості.

Про це під час сесії львівської міськради сказала депутат ЛМР Ірина Оршак.

Окрім того, на вул. Шевченка, 370 а та вул. Чекаленка, 26 знаходяться будівля, в яких 30 років тому функціонували дитсадочки.

«Вважаю, що необхідно розглянути можливість викупу міською радою цих приміщень для потреб міста з метою облаштування там дитячих садків та Центру дитячої творчості та дозвілля Рясне», - сказала Оршак.

Також, на вул. Шевченка, 270а знаходиться будівля, на 2му поверсі якої працює бібліотека для дорослих. Перший поверх не функціонує, через жахливий стан приміщення.

«Ми маємо пропрацювати можливість використання приміщення по вул. Шевченка, 270А, м. Львова, для облаштування там дитячої бібліотеки на 1-му поверсі, а на другому поверсі залишити дорослу бібліотеку, з подальшим капітальним комплексним ремонтом будівлі», - додала Оршак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: