Закарпатська митниця оскаржує рішення Львівського адмінсуду щодо деревини

Закарпатська митниця ДФС подала апеляцію щодо рішення Львівського окружного адміністративного суду щодо 27 вагонів із деревиною, які прямували на експорт, але були затримані митницею на Закарпатті.

Про це сьогодні, 10 листопада, під час брифінгу у Закарпатській митниці ДФС повідомив заступник начальника управління, начальник відділу провадження у справах про порушення митних правил управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС Богдан Яворський, передає УНН.

«Ми не можемо прийняти і погодитися з рішенням Львівського окружного адміністративного суду, адже перевіркою у кожному із затриманих вагонів було виявлено порушення. З-понад 180 вагонів із лісом тільки 47 чекають на відповідну експертизу, інші вже пройшли перевірку», – зазначив Богдан Яворський.

Присутній на брифінгу заступник прокурора Закарпатської області Олександр Василенко додав, що наразі слідчим управлінням ГУ НП у Закарпатській області розслідується одне кримінальне провадження щодо 55 затриманих вагонів лісу. Як повідомила речниця ГУ НП у Закарпатській області Анна Дан, відомості до ЄРДР у цьому провадженні внесено за ч.1 ст.364 ККУ (Зловживання владою або службовим становищем, що спричинили тяжкі наслідки) та за ч.4 ст.358 ККУ (Підроблення документів).

Однак, як поінформував Олександр Василенко, жодної підозри у цій справі ще не оголошено.

Як раніше повідомлялося, Закарпатська ОДА мала намір оскаржити в апеляційному суді рішення Львівського адмінсуду щодо затриманого лісу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: