Затримання українських «диверсантів» в Севастополі – фейк, – Міноборони

Заяви ФСБ Росії про затримання українських диверсантів в Криму є черговим фейком.

Про це інформує Уніан.

Як зазначалося раніше, Федеральна служба безпеки Росії затримала українців, які нібито планували вчинення диверсійних акцій на об’єктах військової інфраструктури.  У затриманих нібито було вилучено «вибухові пристрої великої потужності, зброю і боєприпаси, засоби спеціального зв’язку та інші речові докази їх злочинної діяльності». Також у затриманих виявили карти з об’єктами передбачуваних диверсій, повідомила ФСБ.

«ФСБ знову вдалася до брехливої тактики, заявивши про те, що начебто затримані українські диверсанти в Севастополі. Усе це є суцільна брехня, черговий фейк, що підтверджує, що ФСБ вже перетворилася у фабрику суцільної брехні», - сказав Лисенко.
«Це робиться для того, щоб дискредитувати українських військових та Україну в цілому, показати начебто ефективність російських спецслужб, ввести в оману російську спільноту та світову спільноту і зробити таким чином, щоб знову звернути увагу на начебто агресивні дії України. Насправді Україна є мирною державою, ми будемо обороняти свої території, але наголошую, що жодного українського військового, тим більше, розвідника ніякі російські спецслужби не затримували», - зауважив Лисенко.

До слова, «Дождь» пише, що сім'я одного із затриманих в Криму «диверсантів» спростувала його зв'язок з Міноборони України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: