На Львівщині триває набір до національної збірної для участі у Всесвітніх Іграх Нездоланних

Ігри відбудуться наприкінці вересня 2017 року в місті Торонто (Канада). Вперше у таких змаганнях офіційно візьме участь й збірна команда України.

Вчора, 10 листопада, заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська зустрілась з організаторами команди Invictus Games: Team Ukraine Івоною Костиною та Андрієм Козінчуком.

Саме цими днями за їх участі в універсальному спортивному залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України (вул. Генерала Грекова, 1) відбуваються зустрічі з військовиками Львівщини, пораненими під час воєнних дій, які виявляють бажання потрапити до складу команди України на Всесвітніх Іграх Нездоланних (Invictus Games).

Зазначимо, що такі

Маріанна Вільшинська разом з начальником обласного управління фізичної культури і спорту Юрієм Майбородою та директором регіонального центру «Інваспорт» розглянули актуальні питання організації такої роботи на Львівщині. Зокрема, вони обговорили логістику тренувальних зборів, оголошення тренерських кадрів, питання матеріально-технічного забезпечення, промоційної кампанії, психологічного супроводу поранених військових.

Довідка:

«Invictus Games» уперше відбулися у 2014 році в Лондоні. Тоді їх учасниками стали представники 13 країн із Європи, Азії, Північної Америки та Океанії. На другі ігри в американському Орландо приїхали вже військовики 15-ти країн. На ігри в Торонто 2017 року запрошено вже 17 країн.

До програми «Invictus Games» увійшли такі види спорту: стрільба з луку, легка атлетика, гольф, волейбол сидячи, паверліфтинг, велоспорт, плавання, автоспорт, веслування на тренажері, теніс на візку, регбі у візку, баскетбол у візку. Змагання передбачено для чоловіків та для жінок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: