Патрульні зупинили водія, який перебував у розшуку

В ніч на 11 листопада на вулиці Науковій патрульні зупинили позашляховик Chevrolet Captiva. За кермом перебував мешканець Київської області у алкогольному сп'янінні, який перебуває у розшуку з 2012 року.

В ніч на 11 листопада на вулиці Науковій патрульні зупинили позашляховик Chevrolet Captiva. За кермом перебував мешканець Київської області у алкогольному сп'янінні, який перебуває у розшуку з 2012 року.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

У повідомленні йдеться, що документи чоловік відмовився надати, тому для встановлення особи його запросили до Франківського відділу поліції. Там з‘ясували, що 46-річний чоловік мешканець Київської області і перебуває у розшуку Києво-Святошинським відділом поліції з 2012 року. Порушника розшукують за повторно вчинені злочини у сфері обігу наркотичних засобів за ч.2 статтей 309 та 307 Кримінального кодексу. Патрульні передали його працівникам карного розшуку, а також склали постанову за керування без документів та протокол за керування у нетверезому стані. Результат огляду на стан сп‘яніння – 1,0 проміле.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: