У Львові 11 листопада виступлять світові зірки аргентинського танго

До Міжнародного дня Аргентинського танго за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні в рамках міжнародного туру 4-го грудня на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької відбудеться концерт зірок аргентинського танго, повідомляють організатори.

Учасники вечора грації та пристрасті - одна із найвідоміших пар танцюристів та викладачів світового класу - засновники «Tango Rouge Company», постановники видовищного танго-шоу «Noches de Buenos Aires»: Нері Піліу (Neri Piliu) і Шаніна Кіньонес (Yanina Quinones) – знаменитості із Аргентини, майстерності яких аплодує увесь світ. Їхній виступ супроводжуватиме італійський танго-оркестр «Tango Spleen Orquesta». Початок – о 19:00.

Кожна поява цієї молодої харизматичної пари на публіці викликає загальне захоплення. Танго у їхньому виконані настільки досконале та насичене водночас і нестримною пристрастю, і легкою романтичною ніжністю, що мало кого залишає байдужим. Постановки Нері Піліу і Шаніни Кіньонес вирізняються елегантністю та віртуозністю, вишуканими костюмами та видовищністю.

Музичний супровід блискучим танцюристам зі світовою славою створюватиме 4 грудня у Львові не менш відомий у світі танго італійський оркестр «Tango Spleen» під керівництвом Мар'яно Сперанза (Аргентина). Живий звук, музика та вокал і тільки живі емоції, які проникають у самісіньке серце. Того вечора глядачі у залі побачать, що танго буває різним: яскравим та чуттєвим, ніжним та сентиментальним, легким та грайливим…

На львів’ян чекає іще один сюрприз - незрівнянний майстер аргентинського фольклору, який протягом багатьох років поспіль є одним із найкращих на світовій сцені - Еміліо Корнехо(Emilio Cornejo) , що здивує присутніх на концерті мистецтвом справжніх аргентинських гаучо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: