У Львові відкриють мобільний хоспіс для дітей. Зараз шукають керівника

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр відкриває офіційний мобільний хоспіс для дітей.

Про це повідомили в ЗУСДМЦ.

«Наша клініка – Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр – вже багато років допомагає у наданні медичної допомоги важкохворим дітям у домашніх умовах. Це прийнято називати паліативною допомогою вдома і така допомога є вкрай актуальною в Україні та світі. Паліативну допомогу надають наші лікарі на волонтерських засадах, за власною моральною потребою і відповідальністю. Зараз ми взялися до відкриття у складі нашого центру офіційного мобільного хоспісу для дітей. Для цього вперше будуть передбачені кошти у бюджеті лікарні, ми відкриваємо відповідні посади», – йдеться у повідомленні центру.

Водночас ЗУСДМЦ запрошує до співпраці і допомоги важкохворим дітям у якості керівника хоспісу для дітей небайдужу людину, яка готова присвятити себе цій важкій праці.

«Запрошуємо на співбесіду на 1 грудня фахівця, що має досвід роботи з дітьми, лідерські якості, вміння формувати команду однодумців, розуміння потреб родин з хворими дітьми.

Керівник хоспісу для дітей має вміти знайти спільну мову з меценатами, знайти прихильність громадських організацій і волонтерів, здобути міцні професійні міжнародні контакти. Ми впевнені, що такі люди є серед наших колег. Запрошуємо до команди ЗУСДМЦ!» – каже головний лікар ЗУСДМЦ Андрій Синюта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: