У Львові запрезентують сучасний та іронічний путівник містом

Видавництво «Основи» запрезентує у Львові сучасний та іронічний путівник містом Awesome Lviv. Презентація відбудеться в рамках фестивалю «Ніч у Львові» 11 листопада о 19:00 год. у кав’ярні «Світ кави». У серії Awesome Ukraine з’являється путівник про Львів.

Як зазначили видавці видання, Львів – місто, яке вас зачарує. Тут постійно п'ють каву, шпацерують вузькими вуличками, обідають та вечеряють у химерних ресторанах. Архітектура міста, яка подекуди вже втратила свою велич, але не свій шарм, сильні мистецькі та літературні традиції – це те, що відрізняє Львів від будь-якого іншого українського містечка.

У його лабіринтах можна мандрувати безкінечно: вулицями старого міста, збудованого ще за часів Австро-Угорської імперії, поміж старовинних костелів та синагог і загубитися серед кварталів радянського модернізму. Це місто, яке поєднує у собі велич стародавніх традицій і сильні художні та літературні течії.

Awesome Lviv – це третє видання в популярній серії англомовних путiвникiв «Основ». Перше видання Awesome Ukraine представляє Україну свiтовi без пафосу, з іронією та зі здоровим патріотизмом. Унiкальний англомовний довідник знадобився усім, кому бракувало оригінальної інформації про Україну.

«Основи» продали близько 20 000 примірників Awesome Ukraine і Awesome Kyiv. Автори серії, Анна Копилова і Дана Павличко, впевнені, що Awesome Lviv розлетиться дуже швидко.

У книзі ви знайдете посилання на основні історичні події, відомих і талановитих жителів, мистецтво, культуру, спорт, літературу, традиції і навіть улюблену вуличну їжу львів’ян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: