Генсекретар ООН сподівається, що Трамп співпрацюватиме зі світом

gensek-oon-pan-gi-mun-1

Пан Гі Мун - Генсекретар ООН - розраховує на те, що обраний президент США Дональд Трамп після того, як приступить до виконання своїх обов'язків, змінить свою риторику і почне взаємодіяти зі світом, щоб протистояти глобальним кризам, пише 112.ua.

Пан Гі Мун - Генсекретар ООН - розраховує на те, що обраний президент США Дональд Трамп після того, як приступить до виконання своїх обов'язків, змінить свою риторику і почне взаємодіяти зі світом, щоб протистояти глобальним кризам, передає 112.ua.

Генсекретар ООН, зокрема, сподівається, що Трамп відмовиться від своїх різких висловлювань стосовно критики Паризької угоди по клімату, а також закликів до тісних зв'язків з Росією.

«Це те, що він говорив в період виборчої кампанії, в ході виборчої кампанії. Зараз, після виборів, коли він створює свою перехідну команду з участю досвідчених фахівців, я впевнений, що США мають намір і надалі відігравати провідну роль. Він зробив дуже багато тривожних заяв, але я впевнений, що він буде розуміти всю їхню важливість і серйозність», - сказав Пан Гі Мун в інтерв'ю AFP.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: