На захист океанів Канада готова виділити понад 5 мільйонів доларів

ocean-live-wallpaper-android-2

Світ спробує захистити океани. Зокрема, Канада оголосила про розробку Національного плану із захисту океанів, що передбачає виділення 1,5 млрд доларів протягом п’яти років, пише Укрінформ.

Світ спробує захистити океани. Зокрема, Канада оголосила про розробку Національного плану із захисту океанів, що передбачає виділення 1,5 млрд доларів протягом п’яти років, пише Укрінформ. 

Про це заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

За його словамианадська економіка, навколишнє середовище та історія невід’ємно пов’язані із прибережними регіонами. Національний план із захисту океанів, що вартує 1,5 млрд дол., перетворить Канаду на світового лідера у галузі морської безпеки та наблизить запровадження співуправління канадських берегів прибережними громадами та корінним населенням, які разом забезпечуватимуть те, що узбережжя залишатимуться здоровими, чистими та безпечними для прийдешніх поколінь.

Тим часом в офісі прем'єр-міністра додали, що стандарти, закладені у План, встановлюють жорсткіші екологічні норми, ніж аналоги з інших країн.

«Національний план має чотири основні пріоритети: створення провідної світової системи морської безпеки; відновлення та захист морських екосистем; посилення партнерських стосунків між державою та громадами корінного населення та інвестиції у методи очищення поверхні води від нафтових плям», - пояснили у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: