У Львові за добу випала місячна норма снігу

img_3226

Станом на 14:00 в місті зафіксовано 43 мм опадів, що становить 94% від місячної норми.

Повідомляє прес-служба ЛМР.

img_3220

Сьогодні вночі очікується хмарна погода, сильний сніг. Вдень також сніг. На дорогах ожеледиця, замети. Вітер вночі північний, вдень західний: 9–14 м/с, поривчастий, слабкі хуртовини. Температура повітря вночі 3–5 градусіа морозу, вдень 1–3 градуси морозу.

Видимість в опадах 200–500 м, місцями 100 м.

15 листопада прогнозується хмарна погода з проясненнями. Місцями невеликий сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний: 3–8 м/с. Температура повітря вночі 6–11 градусів морозу, місцями, переважно в горах, 15–18 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2-х тепла.

16 листопада очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі без опадів. Вранці та вдень невеликий мокрий сніг з дощем. Місцями туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний: 3–8 м/с. Температура повітря вночі 3–8 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 1-го тепла.

Комунальні служби міста працюють у посиленому режимі. Ознайомитись з роботою снігоприбиральної техніки он-лайн можна на сайті http://lviv.art-security.com/report/graph

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: