Через негоду на Львівщині зупинилися 70% усіх фур області

im578xany-5

1200 фур 13 листопада не змогли продовжити свій рух дорогами Львівської області через несприятливі погодні умови. Це фактично 70% кількості усього транзитного транспорту, який пересувається територією області.

1200 фур 13 листопада не змогли продовжити свій рух дорогами Львівської області через несприятливі погодні умови. Це фактично 70% кількості усього  транзитного транспорту, який пересувається територією області.

Про це під час брифінгу 14 листопада заявила заступниця голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак, передає ІА Дивись.info.

За словами посадовиці, 13 листопада усі могли спостерігати транспортний колапс на так званому західному обході Львова, де була велика зупинка великогабаритного транспорту.

«Причина цього — рішення патрульної поліції порадити водіям фур зупинитися на кільцевій дорозі Львова. Вони таким чином хотіли пришвидшити зупинку транспорту. Тому все виглядало і фактично було схоже на колапсну ситуацію», — зазначила заступниця голови ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині звільнили двох керівних посадовців через негоду

Вирішити ситуація вдалося лише після 22:00. Тоді на дорогах поменшало транспорту і фури змогли рушити далі. Загалом, за словами Ірини Гримак, через негоду в області зупинилися 1200 фур. Це дорівнює 70% усього  транзитного транспорту, який пересувається Львівщиною.

Також Ірина Гримак наголосила на тому, що над вирішенням транспортної ситуації працювали 20 екіпажів патрульної та національної поліції. Утім, за її словами, цього виявилося недостатньо, аби швидко врегулювати ситуацію.

Нагадаємо, сьогодні зранку у Львівській області півсотні одиниць громадського транспорту не виїхали на свої маршрути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: