Депутати-радикали просять Авакова і Луценка розібратися з Бойком

Група депутатів від Радикальної партії звернулася до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та генерального прокурора Юрія Луценка щодо сьогоднішнього інциденту між Олегом Ляшком і Юрієм Бойком під час погоджувальної ради.

«Разом з колегами Ігорем Мосійчукорм, Віктором Вовком, Василем Амельченком, Віктором Галасюком та Тетяною Юзковою звернулись до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генерального прокурора Юрія Луценка щодо сьогоднішнього інциденту на погоджувальній раді, коли очільник проросійської фракції «Опозиційний блок» Юрій Бойко напав на лідера фракції Радикальної партії Олег Ляшко», – написав Андрій Лозовий на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, Юрій Бойко вчинив злочин, передбачений частиною 2 статті 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного діяча.

«Тому ми вимагаємо відкрити провадження та притягнути Бойка до кримінальної відповідальності. Раніше у ГПУ стверджували, що немає підстав притягнути до відповідальності Бойка – співучасника кривавих злочинів Януковича, а нині координатора московської агентури, який постійно літає з Льовочкіним у Москву за інструкціями.

Тепер – підстави є. Була б політична воля!» – додав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні сталася бійка на погоджувальній раді між радикалом Олегом Ляшком та опоблоківцем Юрієм Бойком, який надто емоційно відреагував не на менш емоційний виступ колеги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: