На Львівщині чоловік, який вийшов за «законом Савченко», убив бабусю

У Самбірський відділ поліції 10 листопада, о 14.20, надійшло повідомлення від чергового лікаря Рудківської лікарні про те, що до них у важкому стані з чисельними тілесними ушкодженнями, в основному травмами голови, доставлено 81-річну мешканку міста Рудки.

Про це повідомили ГУ Нацполіції у Львівській області.

О 15.00 від отриманих травм потерпіла померла у лікарні. Покалічену жінку у власному будинку близько 13.00 виявив її чоловік, котрий і викликав швидку медичну допомогу.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний раніше судимий за крадіжки 27-річний мешканець сусіднього села, котрий кілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі за «законом Савченко». Зловмисник був оголошений у розшук і вже на наступний день правоохоронці встановили його місцеперебування та затримали в порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Спочатку затриманий заперечував свою причетність до скоєння вбивства, проте,  під вагою доказів, зібраних правоохоронцями під час досудового розслідування, зізнався у скоєному. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: