На Закарпатті четверо африканців намагалися перейти кордон

Учора ввечері на Закарпатті співробітники Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками Національної поліції затримали чотирьох нелегальних мігрантів.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Невідомі, про незаконні наміри яких завчасно отримали інформацію оперативні підрозділи прикордонного відомства, з’явилися у прикордонні поблизу селища Дийда Берегівського району. На пошук та затримання правопорушників разом з групою реагування від відділу «Лужанка» Мукачівського загону вибули представники Берегівського відділу Нацполіції. У результаті спільних оперативних дій чотирьох осіб без документів  віком 19, 20, 26 та 30 років правоохоронці виявили та затримали поблизу кордону. Зі слів іноземців, які шукали шлях до кордону з європейськими країнами, стало відомо, що двоє з них є громадянами Сьєрра-Леоне, один - Гвінеї, ще один - Камеруну.

В даний час іноземців, на яких були складені адміністративні протоколи, направлено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Подальшу долю мандрівників та оцінку їх діям визначатиме суд. Також встановлюються всі обставини їх незаконної подорожі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: