Журналіст опублікував відверті фотографії 24-річної заступниці глави МВС України

15042092_1331588756875072_959761894725205572_o-559x419

У соцмережах з'явилися фотографії голої 24-річної Анастасії Дєєвої. Знімки викликали резонанс серед українських користувачів соцмереж, журналісти, раніше звинувачували дівчину в нестачі досвіду для цієї посади, тепер задаються питанням, наскільки гідно для держслужбовця публікувати подібні фото.

Міністр Арсен Аваков встав на захист своєї підлеглої і заявив, що засуджувати її за подібні фото - святенництво.

12 листопада журналіст Олексій Мінаков опублікував в своєму Facebook посилання на блог з фотографіями 24-річної заступник міністра МВС Анастасії Дєєвої. Пізніше сторінка була вилучена, але журналіст виклав посилання на копію сторінки, збережену в кеші Google, і іншу сторінку з фотографіями дівчини, також збережену в кеші.

Також Мінаков, раніше розкритикував призначення Дєєвої на пост заступника міністра внутрішніх справ України, та задався питанням, наскільки гідна подібна поведінка для держслужбовця.

На кількох знімках, викладених в мережі, дівчина сфотографована з оголеною і в нижній білизні. Інші фото присвячені більш інтимним моментам.

Про призначення Дєєвої на пост заступника глави МВС Арсена Авакова стало відомо на початку листопада. За даними видання Страна.ua, 24-річна дівчина до заміжжя носила прізвище Шмалько і була помічницею депутата від Партії регіонів Леоніда Кожари в 6 і 7 скликаннях Верховної Ради. Видання посилається на її профіль в соцмережі LinkedIn, згідно з яким Дєєва більше року працювала в МЗС України помічником міністра і брала участь в спецпроектах журналів про моду. Там же дівчина зазначила, що провела дитинство в Англії і «об'їздила всю Європу», пише видання.

За даними Страна.ua, під час виборів до Верховної Ради в 2014 році дівчина була в Стокгольмі і працювала директором з розвитку міжнародного бізнесу шведської компанії і при цьому була довіреною особою кандидата в народні депутати, 27-річного самовисуванця Юрія Андрушко.

13 листопада Арсен Аваков виступив на захист своєї підлеглої в своєму Fcaebook.

«Дивлюся дискурс: молода - головна претензія, полилася жовч, бруд, ярлики і образи дівчини, з якою ніхто з коментаторів не стикався - не знайомі, але "дружно засуджують"... Якби збереглися у нас ще комітети комсомолу, бюро, ЦК ... та інше (я-то їх, на жаль, пам'ятаю), то таке відчуття, що затаврували б рішенням бюро, як служницю імперіалізму (на основі фоток в асоциально яскравих нарядах) і аморальності (на основі особистих фото)», - написав він.

Дівчина, на його думку, зможе «координувати поточні проекти» і здійснювати комунікацію з іноземними партнерами. Міністр також зазначив її освіту, знання французької та англійської мов, високу працездатність і комунікабельність.

Аваков також назвав людей, які розкритикували Дєєву за відверті фото, лицемірами.

«Студентка не має право на приватні фото? Святенництво. Або ви безтілесні, або безстатеві, моралізує на яскравий одяг і оголені лінії? Нікого не цікавить, звичайно, що частина фото - непристойні вульгарні фальшивки ... Лицеміри, червоніючи від праведності, кричать Ату!!!», - додав Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: