Держлісагентство впроваджує комплекс заходів для охорони хвойних насаджень перед новорічними святами

110501

Рейдові бригади держлісохорони будуть спільно з працівниками Нацполіції та Держекоінспекції, громадськими інспекторами з охорони довкілля, громадськістю та представниками ЗМІ виявляти правопорушників.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала т.в.о. голови у Державне агентство лісових ресурсів України Христина Юшкевич.

В повідомленні йдеться, що кожен громадянин перед новорічними святами зможе особисто ознайомитися з обсягами, місцями реалізації, цінами на новорічні ялинки на сайтах облуправлінь лісомисливського господарства та лісгоспів. Громадяни зможуть купувати ялинки прямо в державних лісгоспах. Це буде значно дешевше, ніж на ялинкових базарах. Наприклад, у Житомирській області середня ціна за погонний метр складатиме в середньому 30 гривень.

«Новорічні ялинки будуть маркуватися самоклейними етикетками. Вони спеціально розроблені, а їхня вартість лише 0,63 грн за штуку. Перевірити законність походження ялинки можна буде он-лайн. Кожен може сам вирішувати, яку ялинку він встановить вдома на новорічні свята. Ми в родині вже не перший рік ставимо штучну ялинку», - написала Юшкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: