Для дітей у Шевченківському гаю пройде театралізована екскурсія

17-19 грудня Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) запрошує маленьких львів’ян та гостей міста на театралізовану казкову екскурсію «До хатинки Миколая».

17-19 грудня  Музей народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) запрошує маленьких львів’ян та гостей міста на театралізовану казкову екскурсію «До хатинки  Миколая».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Під час мандрівки казковим маршрутом на малят чекатимуть цікаві пригоди:

• У хаті музичних інструментів – музикант-чарівник, познайомить дітей із колекцією давніх інструментів, створить разом із ними справжнісінький оркестр, який закомпонує пісню «Ой хто, хто Миколая любить».

• У одній із хат малеча дізнається неймовірні історії про наш Музей, бойківську хату та її мешканців.

• У Бойківській церкві с. Кривка діти зустрінуть янгола і дізнаються про життя хлопчика, який згодом став Св. Миколаєм.

• У давній школі ангелик розповість про шкільну науку прадідусів та прабабусь і цьому не завадять витівки вередливого чортика Антипка.

• У водяному млині – Мірошник розповість дітям історію «Від зернини до хлібини», почастує трав’яним чаєм із кренделиками.

• І найголовніший пункт маршруту – Хатинка Св. Миколая. Саме тут відбудеться зустріч із Св. Миколаєм, який чемним роздасть подарунки.

Дата проведення: 17, 18, 19 грудня. Екскурсія розрахована на вікову категорію 5 - 9 років. Тривалість – 2 год. Передбачені групові замовлення та індивідуальні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: