На Львівщині поранений чоловік наздогнав кривдника і вбив його

У Турківське відділення поліції 15 листопада вночі звернувся голова одного з сіл району, котрий повідомив про тіло чоловіка без ознак життя, виявлене на подвір’ї 58-річного місцевого мешканця.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, загиблий – 42-річний мешканець одного з сіл Жовківського району, на тілі якого було виявлено колото-різану рану у лівій частині грудей та рубану рану на голові.

Також поліцейські з’ясували, що загиблий приїхав погостити до свого товариша, з яким вони разом служили. Того дня він попросився у гості до товаришевого сусіда – подивитись телевізор. Як повідомив сусід, під час перегляду телепередачі гість почав поводитись зухвало, ображав і його і членів його сім’ї, після чого наніс йому два удари ножем в обличчя і в груди та почав втікати.

Поранений господар наздогнав гостя на подвір’ї та наніс йому удар ножем у груди та сокирою по голові, від чого той помер.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: