Силовики проводять обшуки у Львівській міській раді

У Львівській міській раді йдуть обшуки, про це повідомляє у вівторок прес-служба Генеральної прокуратури.

Службовців Львівської міської ради підозрюють у заволодінні за попередньою змовою чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи Львівської міськради всупереч інтересам служби уклали з суб’єктом господарювання договір купівлі-продажу земельної ділянки за ціною 52 мільйони гривень, не зважаючи на те, що нормативно-грошова оцінка даної земельної ділянки складала 140 мільйонів гривень, чим заподіяли збитки в особливо великих розмірах», – йдеться в повідомленні.

На підставі дозволу слідчого судді, у кримінальному провадженні, з метою відшукування оригіналів документів, на підставі яких було укладено договір купівлі-продажу землі, проводяться слідчі дії – обшуки приміщення Львівської міської ради та офісних приміщеннях оцінювачів і суб’єкта господарювання, що придбав землю.

В Генпрокуратурі зазначають, що досудове розслідування триває.

Додамо, що мова йде про 23 гектари землі, якими володіє за посередництва ТзОВ «Сіті Парк Львів» голландська компанія «СТР» і планує там зводити індустріальний парк «Рясне-2». Львів отримав за цю земельну ділянку 52 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: