У Львові прогнозують потепління

17-18 листопада очікується потепління – вночі від 4° морозу до до 3° тепла, вдень – від 1° морозу до 8° тепла. Відтак, мешканців міста просять бути обережними біля будинків, адже з дахів можливі падіння снігу та бурульок. Працівники ЛКП, де це можливо, збивають нагромадження снігу та буруль з дахів будинків.

17-18 листопада очікується потепління – вночі від 4° морозу до до 3° тепла, вдень – від 1° морозу до 8° тепла. Відтак, мешканців міста просять бути обережними біля будинків, адже з дахів можливі падіння снігу та бурульок. Працівники ЛКП, де це можливо,  збивають нагромадження  снігу та буруль з дахів будинків.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Внаслідок температурних перепадів, на дахах будівель утворюються нагромадження снігу та крижані бурульки. Танучи, вони можуть ламатися і падати, і цим становити небезпеку для пішоходів. Особливу небезпеку вони становлять у старих кварталах міста, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. Тому закликаємо наших мешканців бути обережними», - зазначив Віктор Іваніцький,  начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: