Відома львівська фотохудожниця авторською виставкою розповіла «Притчу про красу» (фото)

img_3314

«Притча про красу» - так називається нова фотовиставка відомої львівської фото художниці Наталії Ратушної, яка відкрилася сьогодні у Львівському історичному музеї (пл. Ринок, 6).

Вона є ніби продовженням фотовиставки «Жінка: романтична і одержима», яка експонувалась в арт-галереї «Дзиґа» влітку цього року, але, так здається тільки на перший погляд. Цього разу в об’єктиві фотохудожниці – Краса. «Краса як пісня, бо сама приходить. Краса як сонце, небо і зірки, бо вони безконечні. Краса - це вічність, буревій і тиша. Краса є всюди, де є ми», - каже Наталія Ратушна.

Фотохудожниця зрозуміла, що підготувати фотовиставку просто так фотографуючи на вулицях, нецікаво, тому й народилася ідея розповісти про одну дівчину. Хто вона – немає значення. «Це може бути сусідка по сходовій клітці, колега по роботі, чиясь наречена, - каже фото художниця. - Моє завдання - розповісти про Красу своїм об’єктивом. І не просто про таку рекламно-голу красивість, від якої останнім часом аж зашкалює, а про красу Людини, прив'язану до нашого щоденного життя. Хочу розказати про вільну жінку, яка прагне жити і нічого не боїться».

Про автора: Наталія Ратушна - фотохудожниця, журналістка, член Національної спілки журналістів України (НСЖУ), автор кількох фотовиставок, зокрема, «Мандрівка до …себе», «Гіркий полин Чорнобиля», «Жінка: романтична і одержима», «Ті, що йдуть на війну», які експонувались у Львівському Палаці мистецтв, в арт-галереї «Дзига», в Музеї давньої української книги. Також вона є активною учасницею міжнародних фотовиставок, має почесне звання члена міжнародної асоціації фотомитців "FIAF"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: