Двірники у Львові працюють над очищенням хідників від снігу

Сьогодні двірники продовжують працювати над очищенням хідників від снігу. Також збивають сніг з дахів будинків і бурульки. А на магістральних дорогах працює снігоприбиральна техніка.

Про це повідомили голови районних адміністрацій, передає прес-центр ЛМР.

«На даний момент основне завдання комунальних служб –очищення тротуарів від снігу, посипання вулиць і збивання бурульок. До прибирання району залучено 8 одиниць техніки та близько 300 двірників»,- зазначила Надія Банах, голова Залізничної РА.

«В районі працює 22 одиниці техніки для вивозу снігу з тротуарів і із зупинок громадського транспорту. Також працює 270 двірників, які очищають тротуари і посипають місця, де є ожеледиця»,- зазначив Лозинський Іван, голова Личаківської РА.

«На території району проводяться роботи з вивезенням снігу із пішохідної та проїжджої частини міста. До роботи залучено 18 одиниць техніки», - зазначив Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

На території Шевченківського району вночі працювало 7 одиниць техніки, зараз – 2 машини та 3 трактори. Загалом, упродовж доби хідники від снігу очищають 379 двірників.

За словами голови Франківської РА Тараса Гниди, до прибирання магістральних вулиць залучено 9 одиниць техніки. Міжквартальні проїзди очищає близько 400 двірників.

У Сихівському районі, натомість, працюють 4 підмітальні трактори, 2 екскаватори, 2 автогрейдери, 3 піскорозкидувачі та 6 самоскидів. Разом із 70 двірниками РА територію району прибирають близько 400 двірників ЛКП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: