На благодійному фестивалі у Львові збиратимуть гроші на оновлення дитячої лікарні

Благодійний фонд «Запорука», за підтримки Львівської міської та Львівської обласної ради, організовує IV фестиваль добра «Червоні носики», що відбудеться 27 листопада у Львівському палаці мистецтв.

На Вас чекатимуть творчі майстер-класи (ліплення з глини, виготовлення брелоків та значків, малювання героїв коміксів, флористика, розфарбовування пряників, прикраси з фетру та багато ін. ), квести, ігровий майданчик (кубиковий футбол, настільні ігри, конструктори Lego), галявина для малят, територія спорту і танцю, студія краси, територія розвитку та відпочинку для батьків, клоуни, аніматори.

Фестиваль «Червоні носики» збирає кошти на Концептуальне оновлення відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії у дитячій лікарні у Львові на Дністерській (Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр). Ціль фестивалю – 200 тис. грн. = 1/10 проекту = 1 блок з двох палат, де лікуватимуться десятки дітей.

Керівник львівського представництва БФ «Запорука» Ярина Хомцій зазначила: «Друзі, цього разу ми збираємо на мрію! Ми віримо, що дитячі лікарняні відділення як і будь-який дитячий простір мають бути сучасними, затишними і комфортними. Кожна Ваша благодійна пожертва, в т.ч. за червоний носик, сувенір, квиток на фестиваль – Ваш вклад у сучасне дитяче відділення».
Фестиваль «Червоні носики» за три роки придбав діагностичне обладнання для Інституту раку та для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а також відремонтував та облаштував лікарняні ігрові кімнати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: