Пашинського вивели зі складу наглядової ради «Укроборонпрому»

Президент України Петро Порошенко змінив склад наглядової ради державного концерну «Укроборонпром», що об’єднує головні оборонні підприємства країни, припинивши повноваження одного з членів спостережної ради – голови Комітету Верхової Ради з питань національної безпеки і оборони, народного депутата з фракції «Народний фронт» Сергія Пашинського.

Президент України Петро Порошенко змінив склад наглядової ради державного концерну «Укроборонпром», що об’єднує головні оборонні підприємства країни, припинивши повноваження одного з членів спостережної ради – голови Комітету Верхової Ради з питань національної безпеки і оборони, народного депутата з фракції «Народний фронт» Сергія Пашинського, передає УНІАН.

Відповідне рішення закріплене в указі президента №510/2016, оприлюдненому на сайті глави української держави.

«Припинити повноваження члена наглядової ради державного концерну «Укроборонпром» Сергія Пашинського», – йдеться в тексті указу.

Ці зміни внесені до статті 1 указу президента від 17 березня 2014 року №309 «Про членів наглядової ради державного концерну «Укроборонпром».

Документ набирає чинності з дня його опублікування.

Довідка

Державний концерн «Укроборонпром» створено 2010 року з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб’єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять більше сотні підприємств ОПК України.

Крім Сергія Пашинського, членами наглядової ради «Укроборонпрому» є генерал-лейтенант запасу Ярослав Скалька та голова Державної служби фінансового моніторингу України Ігор Черкаський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: