Росія планує теракти по всій території України, - Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що Російська Федерація планує терористичні акти по всій території України.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що Російська Федерація планує терористичні акти по всій території України, передає Уніан.

«Неоголошена війна Кремля відбувається не тільки на лінії зіткнення на українському Донбасі, але і по всій території України», - заявив Луценко.
«На жаль, мушу сказати, що Росія явно розгортає мережу терористичних актів на нашій території, і це ще раз означає, що суспільство має знати і пам`ятати, кожен пам`ятати: Україна - в стані війни, в стані неоголошеної, але реальної війни, де є жертви, і не тільки на Донбасі, але й на (всій) території України», - наголосив Луценко.
Луценко і Грицак під час брифінгу розповіли, що СБУ спільно з Національною поліцією та Генеральною прокуратурою попередила другу спробу викрадення і вбивства колишнього співробітника ФСБ РФ, а нині учасника АТО Іллі Богданова. Також вони повідомили, що при спробі перетину державного кордону у Харківській області правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві співробітника СІЗО в Рівному на замовлення ФСБ РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: