У Киргизії затримали підозрюваного в причетності до телефонного розіграшу Порошенка

У Киргизії затримано громадянина республіки, який був в контакті з пранкерами, що організували телефонну розмову від імені президента країни Алмазбека Атамбаєва з президентом України Петром Порошенком.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства іноземних справ Киргизстану, передає Громадське.

Згідно з повідомленням, міністри іноземних справ України та Киргизстану домовилися про спільне розлідування цього розіграшу. Результати розглянуть в ході двосторонньої зустрічі під час Ради міністрів іноземних справ ОБСЄ.

«Тільки за результатами цієї зустрічі можна буде виявити ступінь провини співробітників з обох сторін, що були втягнуті в інцидент поза своєї волі. В даний момент затриманий поміщений під варту до вияснення слідством усіх обставин справи», — повідомляє киргизький МЗС.

Нагадаємо, 3 листопада сайт президента України спочатку опублікав, а потім видалив новину про розмову з президентом Киргизстану.

Заступник керівника апарату президента Киргизстану Сапар Ісаков спростував повідомлення про телефонну розмову ввечері 2 листопада .

Згідно з заявою МЗС України, телефонна провокація проти Порошенка спрямована на зрив резолюції в ООН з прав людини в Криму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: