На Донбасі відбудовують зруйновані мости

2

Завершується будівництво моста через р. Казенний Торець.

Повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій обалсті.

Міст розташовано у Слов’янському районі Донецької області, на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський, км 675+378, поблизу с. Семенівка.

Станом на 18 листопада на об’єкті завершено роботи з улаштування фундаменту останньої «руслової» опори №3, а також змонтовано стійки та ригель опори №4. Виконано монтаж балок прогонової будови між опорами № 1-2.

На будівництвы моста через р. Суха Плотва виконано роботи з улаштування ригелів усіх чотирьох опор. Також виконано роботи з улаштування підферменників для подальшого монтажу балок прогонових будов.

Він розташований на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-05-13 Лиман – Бахмут – Горлівка, км 28+044, поблизу м. Сіверськ.

Завершується і капітальний ремонт моста через р. Сіверський Донець. Вже завершено роботи з улаштування фундаменту зруйнованої вибухом опори №13, а також триває влаштування монолітної залізобетонної накладної плити.

Він розташований на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-05-13 Лиман – Бахмут – Горлівка, км 12+488, біля с. Закітне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: