Саакашвілі визначився з назвою своєї політичної сили

«Рух нових сил» – таку назву отримала політична сила, створена колишнім керівником Одеської області Михеїлом Саакашвілі.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні близько сотні представників ініціативних груп з усієї України зібралися в нашому офісі. Хоча наша зустріч проходила під пильним наглядом СБУ, у всіх присутніх було відчуття, що ми створюємо щось нове і дуже важливе, а старі політичні клани не зможуть нас зупинити. Ми дали старт роботі в кожному регіоні України. Спільно вирішили: ми – РУХ НОВИХ СИЛ. Бо саме слово РУХ – відображає все що ми робимо, воно символ змін, символ перемоги», – написав Саакашвілі.

Він зазначив, що його команда міцна і хочемо запросити всіх, хто готовий до командної роботи прийти 27 листопада о 13.00 до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу в Києві (Музейний провулок) на відкриту Раду.

«Ми запрошуємо представників усіх демократичних політичних сил приєднатися до нашого відкритої Ради. Ми розпочинаємо кардинальну зміну влади в країні! В другу річницю невдалої роботи парламенту ми оголосимо наші вимоги і розпочнемо оновлення політичної еліти за допомогою кадрового резерву», – зазначив Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: