Автомобільний ринок в Україні активізується – експерт (фото)

1381656

Учасники авторинку констатують пожвавлення та прогнозують ріст галузі в майбутньому. Про це ІА Дивись.info розповіла керівник зовнішньоекономічного відділу компанії «Авто Стандард Груп» Адріана Філь під час І Всеукраїнської конференції світового бренду Wolf.

Учасники авторинку констатують пожвавлення та прогнозують ріст галузі в майбутньому. Про це ІА Дивись.info розповіла керівник зовнішньоекономічного відділу  компанії «Авто Стандард Груп» Адріана Філь під час І Всеукраїнської конференції світового бренду Wolf.

«Останні три роки були неймовірно  важкими на українському ринку. Продажі нових автомобілів впали у десятки разів. Наразі ми бачимо, що ринок потроху активізовується. Коли робляться дороги, по хороших дорогах машини так чи інакше починають їздити. Відновлення авторинку - це дуже важливий фактор, адже тягне за собою активізацію супутніх галузей. Ми бачимо в майбутньому ріст автомобільної галузі, і економіки в цілому», - розповіла Адріана Філь.

Однією з ознак  покращення ситуації є зацікавлення світових брендів українським ринком авто товарів. Цьому свідчить і проведення І Всеукраїнської конференції світового бренду Wolf, яка відбулась цими днями у Львові.

img_3404

Бельгійський виробник під час зустрічі із підприємцями, дилерами й власниками авто-бізнесу представив асортимент продукції для легкового та вантажного транспорту, сільськогосподарської та спец техніки, а також спеціальні оливі та рідини.

«На Всеукраїнську конференцію приїхали фахівці з усіх куточків України, - каже Адріана Філь. - Люди стали менше купувати найдорожчі преміум продукти, цей сегмент ринку зменшився, але люди бояться купувати і найдешевший, можливо, неякісний продукт оскільки розуміють, що заливши неякісну оливу в  автомобіль, можуть потім отримати великі витрати. Ринок прямує до середнього сегменту, тобто люди шукають міцний середнячок, де можливо бренд не настільки розрекламований зате має найкраще поєднання ціни і якості».

Нагадуємо, що 17 та 18 листопада у Львові пройшла перша Всеукраїнська конференція, інформаційним партнером якої стала ІА Дивись.info.

img_3357

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: