Наступної п’ятниці звільнять сина Мустафи Джемілєва, – адвокат

Російський адвокат Марк Фейгін підтвердив інформацію про майбутнє звільнення сина лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва – Хайсера.

Російський адвокат Марк Фейгін підтвердив інформацію про майбутнє звільнення сина лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва – Хайсера, інформує Крим.Реалії.

«Хайсер Джемілєв буде звільнений в найближчу п'ятницю, оскільки термін його ув'язнення закінчується», – повідомив Фейгін.

Адвокат, втім, не виключив можливості виникнення перешкод у процесі звільнення сина Джемілєва.

«Перешкоди завжди можуть виникнути, ніхто від них не застрахований. Що стосується місця його перебування після звільнення, то зараз це питання (оскільки було встановлено адміністративний нагляд) вирішується», – сказав Фейгін.

Напередодні Марк Фейгін анонсував звільнення одного з кримських заручників.

Хайсер Джемілєва звинувачували в тому, що в травні 2013 року він у дворі свого будинку в Бахчисараї вбив знайомого сім'ї Февзі Едемова з рушниці свого батька. Після анексії Криму російські слідчі органи вирішили розслідувати його справу заново. Хайсер вивезли з сімферопольського СІЗО в Краснодарський край.

Хайсер Джемілєв відбуває покарання в Астраханській колонії №10.

Російський суд 15 вересня встановив Хайсер адміністративний нагляд на три роки. Згідно з винесеним рішенням, Хайсер Джемілєва заборонено залишати межі Криму, перебувати за межами місця проживання в Бахчисараї з 22-ої до 6-ої години ранку, за винятком випадків, пов'язаних з роботою, перебувати в барах, кафе, ресторанах чи інших питних закладах. Син Джемілєва зобов'язаний двічі на місяць з'являтися в «орган внутрішніх справ за місцем проживання або за місцем реєстрації».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: