У Львові спіймали квартирного злодія

Як встановили працівники Франківського відділу поліції, 26-річний львів’янин причетний до крадіжки з квартири на вулиці Володимира Великого у Львові.

Як встановили працівники Франківського відділу поліції, 26-річний львів’янин причетний до крадіжки з квартири на вулиці Володимира  Великого у Львові. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Зловмисника поліцейські викрили під час оперативно-профілактичного відпрацювання Львова та області, яке проводиться з метою покращення криміногенної ситуації.

У Франківський відділ поліції 18 листопада з заявою про крадіжку зі своєї квартири у будинку по вулиці Володимира Великого у Львові звернулась 54-річна львів’янка. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що зловмисник проник у помешкання, пошкодивши пластикове вікно.

Також поліцейські встановили особу зловмисника – 26-річного львів’янина та затримали його в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для затриманого міру запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших правопорушень, вирішується питання кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: