Депутати облради обурені діями своїх колег із «Самопомочі»

Представники фракції «Самопоміч» формують хибну громадську думку про начебто свою виняткову причетність до рішень облради, які викликають позитивний резонанс у суспільстві.

Сьогодні, 22 листопада, під час засідання сесії Львівської облради було озвучено звернення голів фракцій в якому вони висловлюють обурення діями представників фракції «Самопоміч», які «маніпулюючи обставинами та використовуючи медійний ресурс, що захищає інтереси партії, формують хибну громадську думку про начебто свою виняткову причетність до рішень облради, які викликають позивний резонанс у суспільстві. Зокрема йдеться про програму конкурсу мікропроектів, яка була успішно запроваджена у минулому році спільними зусиллями усього депутатського корпусу. Днями у районах Львівської області почалося розповсюдження друкованої продукції під логотипом «Самопомочі» з їх інформацією про програму мікропроектів. З неї складається помилкове враження про одноосібне авторство вище зазчаченої програми за представниками партії Самопоміч. Вважаємо такі дії некоректними, а неприпустимими. Таке одноосібне перетягування позивних досягнень облради свідчить про продовження використання тактики, які раніше використовувалася партією, що полягає у нахабному присвоєнюю позитиві, в той час, коли на тих ділянках роботи за якими несуть безпосередню відповідальність представники партії Самопоміч маємо численні прорахунки та недопрацювання», - йдеться у зверненні.

Звернення підписали голови фракцій «БПП», «УКРОП», «Народний Контроль», «Батьківщина», «Народний рух Україна» та «Громадянська позиція».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: