Львівські депутати вимагають зясувати як екс-регіонал потрапив на роботу в ЛОДА

Депутат Львівської обласної ради Андрій Чад оприлюднив звернення у якому вимагає з’ясувати обставини призначення Олега Кизими на посаду начальника відділу в департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

«20-21 жовтня 2016 року відбувся конкурс на зайняття вакантної посади заступника начальника управління дошкільної, загальної, середньої, професійної освіти, соціального захисту, позашкільної та виховної роботи, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки – начальника відділу професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки Львівської ОДА, переможцем якого став Кизима Олег Зіновійович» - йдеться у зверненні.

Як заявив депутат, за даними ГО «Люстрація» Олег Кизима під час позачергових виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року був членом окружної виборчої комісії територіального виборчого округу № 124 від депутатської фракції «Партії Регіонів». З 2010 по 2014 роки він працював на посаді заступника голови Жидачівської РДА.

«Зважаючи на вищевикладене, прошу: 1) Виконати вимоги Революції Гідності та Майдану в частині проведення люстрації та не допустити перебування Кизими Олега Зіновійовича на посаді начальника відділу професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки Львівської ОДА; 2) Провести службове розслідування щодо недбалого ставлення членів конкурсної комісії на зайняття вакантних посад у структурних підрозділах Львівської ОДА до своїх обов’язків та сформувати новий склад комісії», – йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: