Львівські депутати не дали грошей на меморіальні дошки Героям АТО та Небесної сотні

Депутати Львівської обласної ради відмовилися голосувати за виділення коштів на меморіальні дошки загиблим учасникам АТО та Героям Небесної сотні.

Депутати Львівської обласної ради  відмовилися голосувати за виділення коштів на меморіальні дошки загиблим учасникам АТО та Героям Небесної сотні.

Проект рішення, запронований депутатами-свободівцями, набрав лише 35 із 43 потрібних голосів. Проектом рішення пропонувалося виділити 190 тисяч гривень на встановлення меморіальних таблиць для увічнення пам’яті загиблих під час АТО та Героїв Небесної Сотні.

За даними департаменту соціального захисту ЛОДА, на Львівщині коштом громад, волонтерів, та благодійників уже встановлено 105 пам’ятних дощок загиблим Героям.

«Зараз пам’ятні дошки встановлюють коштом волонтерів або родин загиблих Героїв, але це не є їхня приватна справа. Прикро, що депутати  не можуть виділити кошти на вшанування пам’яті Героїв, хоча легко знаходяться гроші, наприклад, на преміювання чиновників», – заявив депутат Михайло Нискогуз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: