На Львівщині 19-річний водій збив на смерть пішохода та втік з місця ДТП

4511

Працівники Радехівського відділення поліції встановили, що до наїзду на пішохода, котрий від отриманих травм помер на місці ДТП, причетний 19-річний водій автомобіля ВАЗ 2101.

Працівники поліції встановили, що до наїзду на пішохода, котрий від отриманих травм помер на місці ДТП, причетний 19-річний водій автомобіля ВАЗ 2101.

У Радехівське відділення поліції 22 листопада о 10.00 надійшло анонімне повідомлення про те, що на узбіччі автодороги Червоноград – Броди між селами Радехів та Йосипівка  лежить невідомий чоловік, котрий не подає ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, загиблий – 51-річний мешканець одного з сіл Радехівського району, помер від травм, отриманих внаслідок наїзду автомобіля. Тіло було відправлено у морг, а поліцейські взялись розшукувати автомобіль, яким було скоєно наїзд та водія, котрий був за кермом, передає відділ комунікації поліції Львівської області.

Невдовзі правоохоронці встановили, що дорожньо-транспортна пригода сталась 21 листопада близько 20.00. До наїзду на пішохода причетний 19-річний мешканець одного з сіл району, котрий керував автомобілем ВАЗ 2101. Поліцейські встановили місцезнаходження водія та розшукали автомобіль.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, котрі керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років  з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: