На Західній Україні поранили працівника поліції

У Рахівському районі Закарпатській області озброєний автоматом злочинець під час затримання поранив працівника поліції.

Про це інформує Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

В поліцію м. Рахова надійшло повідомлення, що в с. Видричка Рахівського району ходить чоловік із вогнепальною зброєю. На місце події прибули правоохоронці.
«Особу зловмисника встановили – ним виявився 53-річний житель с.Видричка, відомий на прізвисько Монах. Цей чоловік уже має судимість за незаконне поводження зі зброєю. У лютому цього року його затримала поліція з автоматом іноземного виробництва, за що він був засуджений на 3 роки умовно», - повідомили у відділі комунікації.

Чоловіка виявили на вулиці, він тримав у руках ковдру. Коли до нього підійшли правоохоронці, він вихопив з-під ковдри автомат Калашникова і почав стріляти.
У результаті був поранений 23-річний оперативник кримінальної поліції. Також пострілами був пошкоджений автомобіль, на якому приїхали правоохоронці.
Під час стрільби поліцейські кинулися на злочинця, вибили з його рук зброю й повалили на землю, одягнувши кайданки.

У відділі також повідомили, що працівнику поліції кулі пошкодили кисть лівої руки, його прооперували й наразі вирішується питання про транспортування до Закарпатської обласної лікарні для подальших операцій.
За даними поліції, експертиза засвідчила в крові затриманого 2 проміле алкоголю.
Також повідомляється, що у правопорушника вилучено автомат Калашникова калібру 7,62 мм й десяток стріляних гільз. В оселі підозрюваного поліція знайшла тростину із вмонтованим 30-сантиметровим лезом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: