Новий студентський мер став позаштатним радником Садового

13241214_1042849209097197_1299841753424908057_n
Руслан Сагановський/ фото з соцмереж

Сьогодні, 23 листопада, новий студентський мер Сагановський Руслан отримав посвідку позаштатного радника міського голови з питань студентського самоврядування, передає прес-служба ЛМР.

Сьогодні, 23 листопада, новий студентський мер Сагановський Руслан отримав посвідку позаштатного радника міського голови з питань студентського самоврядування, передає прес-служба ЛМР.

«Мені приємно, що ця демократична процедура відбувається з року в рік. Хочу сьогодні виконати свій обов’язок і повідомити, що Руслан також офіційно призначений моїм позаштатним радником і публічно вручити йому посвідчення. Також дякую усій команді, яка долучається до роботи.

Ми дуже активну увагу приділяємо здоровому способу життя. Ми хочемо довести до ладу всі спортивні майданчики, які знаходяться біля шкіл, щоб вони використовувалися в денний час для заняття школярів, а, власне, в післяобідній час вони могли використовуватися для мешканців.

Оскільки в нас є багато місць, де проживають студенти, це студентські містечка, гуртожитки,  то я з радістю підтримаю ініціативу щодо використання спортивних зон, але за умови співфінансування. Наприклад, університет готовий виділяти половину коштів, то половину коштів міська рада дофінансує. Це стосується усіх навчальних закладів.

Якщо є будь-який проект, який передбачає спільну участь міста і університетської спільноти, то він підтримується в першу чергу.

Я завжди готовий до спілкування, до зустріч. Тому що, мені важливо дати нову динаміку у відносинах із львівським студентством», - зазначив Андрій Садовий.

«Нашими подальшими діями будуть формування потужної команди, формування представників вищих навчальних закладів в студентській раді Львова. Це є аналіз, це є ідеї нові, це є потужна команда з працівників, з активістів, для того щоб запустити рушій того, що ми показуємо місту, що ми є.

А фінанси, які будуть виділенні з міського бюджету, будуть спрямовані на покращення студмістечок. Це буде спільне фінансування вищих навчальних закладів та Львівською міською радою», - відзначив Руслан Сагановський, студентський мер Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: