Чотири дні тому пішла з дому і не повернулася неповнолітня мешканка Новояворівська

Яворівський відділ поліції ГУ НП у Львівській області встановлює місце перебування безвісти зниклої неповнолітньої Олександри Юріївни Мельник, 1999 року народження, жительки Новояворівська Яворівського району Львівської області.

kku

Про це заявила старший інспектор Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Іванна Курілець, передає IA ZIK.

З її слів, Олександра Мельник 20 листопада близько 17:00  вийшла з дому в невідомому напрямку та на цей час не повернулася.

«Неповнолітня Олександра Мельник неодноразово покидала місце проживання без попередження батьків. Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місце перебування цієї дівчини, звертатися на оперативну лінію: 102 або за телефонами: (03259) 2-10-30, 2-13-32

При одержанні будь-якої інформації відносно зниклої чи встановлення місця перебування, терміново повідомляйте на адресу Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області. Контактні дані: чергова частина – 102 або 0673535819», – інформує старший інспектор Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Іванна Курілець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: