На Львівщині затримали дві автівки з контрабандним алкоголем (Фото)

15220111_1179863168769553_446555308924150798_n

Сьогодні, 24.11.2016 року, у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині», працівники Львівської митниці ДФС митниці припинили спробу незаконного ввезення на митну територію України понад 3,5 тис пляшок алкогольних напоїв.

Так, під час митного контролю легкового транспортного засобу, який прибув з Республіки Польщі, в боксі поглибленого огляду у багажному відділенні серед особистих речей громадянина митники виявили червоне та біле ігристе солодке вино TM «FIORELLI» у кількості 1756 пляшок. Їх намагався ввезти громадянин України, мешканець Хмельницької області, 1988 року народження, який обрав для переміщення смугу руху «червоний» коридор. Під час письмового декларування громадянин заявив про наявність в нього лише особистих речей.

В іншому випадку в автомобілі «Мерседес» під керуванням мешканця м Львова 1957 р.н. працівники митниці знайшли незадекларовані 1903 пляшки вина. Як і у попередньому випадку громадянин їх не задекларував та під час усного опитування не заявив.

Так, громадяни України не заявили за встановленою формою точні і достовірні відомості про наявні в них товари, які підлягають обов’язковому декларуванню в разі їх переміщення через митний кордон України

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ст.472 Митного кодексу України.

Відносно них складено протоколи про порушення митних правил, товар вилучено до розгляду справи в суді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: