Українська політеліта оселяється в елітній висотці. Хто живе на Коновальця, 36В

view_02

Нардеп, а за сумісництвом радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оселився в елітній висотці на Печерську. Його сусідом є міністр екології Остап Семерак, а співвласником ресторану, що знаходиться в будинку – тесть секретаря РНБО Олександра Турчинова Володимир Белиба.

Отже, елітна висотна на вулиці Коновальця (колишню Щорса), 36В належить до бізнес-класу. Тут 226 квартир, від 18 до 26 поверхів, підземний паркінг на 226 паркувальних місць – одне слово, все, що повинно бути в елітній висотці. Мінімальна вартість квадратного метра – 51 940 гривень, або 2050 доларів. До речі, двокімнатну квартиру у цьому комплексі здають в оренду за 1800 гривень на добу.

414

Як повідомляє Страна.ua, Антон Геращенко, який буквально кілька днів тому став батьком (у нього народилася донечка), переїхав у нове фешенебельне житло. Народного депутата на Коновальця, 36В бачать часто, сусіди кажуть, що живе він тут близько місяця.

До речі, у його е-декларації про нову квартиру нічого не зазначено. Ми тільки можемо припустити, що придбав він її тільки цього року, тому у декларації за 2015-ий про це нічого не зазначено.

Сусідом відомого політика є міністр екології і природних ресурсів Остап Семерак, який квартиру площею 354,70 м кв, придбав тут у липні 2014 року. До речі, в декларації за 2014 рік міністр цю квартиру не вказав і в паперовій за 2015-ий вона не фігурує. Забув, мабуть? Але вже в е-декларації вона є із зазначеною датою придбання – 24 липня 2014 року і ціною 4897400 гривень.

semerak

Щоправда, навряд чи зазначена ціна відповідає дійсності. За курсом долара станом на липень 2014 року і цінами вказаними на сайті забудовника, вартість житла Семерака понад 8 мільйонів гривень.

Читайте також: «Бідний» міністр бідної країни. Звідки у Семерака 355 квадратних метрів елітної нерухомості?

Ще один елітний заклад в елітному будинку пов’язаний з українською політичною елітою. Це ресторан «Montecchi Capuleti», площею 661 кв.м. Співласником цього закладу є тесть секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олександра Турчинова Володимир Белиба, якому належить 55 відсотків у ТОВ «Рест Ком 36», яка і є власником ресторану.

6f2b5f2ae4daaab4a3ce54989d984f61

Ймовірно, що власниками житла у висотці на Печерську є й інші представники політичної еліти України…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: