Як оформити розстрочку оплати послуг з центрального опалення, якщо нема субсидій

Відповідно до Постанови КМУ № 744 від 19 жовтня 2016 року споживачі послуг з централізованого опалення, які не мають субсидій на вказаний вид послуг, мають право на розстрочку оплати послуг з централізованого опалення.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Для отримання розстрочки необхідно звернутися із письмовою заявою до виконавця послуги з централізованого опалення (ЛМКП «Львівтеплоенерго») про надання розстрочки.

Зразок заяви

Зразок заяви

Починаючи з дати подання заяви, щомісяця, протягом опалювального періоду, ЛМКП «Львівтеплоенерго» в повідомленні до оплати за житлово-комунальні послуги виставлятиме 50% від нарахованої вартості послуг з централізованого опалення (умовно-змінної частини).

Решту суми – неоплачених 50% від нарахованої протягом опалювального періоду плати за послугу з централізованого опалення, виставлятиметься споживачу протягом міжопалювального періоду щомісяця рівними частинами, починаючи з травня по вересень включно.

Розрахунок та розподіл рівними частинами протягом кожного місяця міжопалювального періоду суми неоплачених 50% від нарахованої протягом опалювального періоду здійснюватиме ЛМКП «Львівтеплоенерго» та відображатиме в повідомленні до оплати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: