Завтра у Львові дискутуватимуть про електронне врядування

comp

Львів стане майданчиком для обговорень та дискусій про інновації та цифрове перетворення: уже завтра в УКУ, що на вул. Козельницькій, 2а, стартує другий Форум е-врядування 451°Е.

 

Програма заходу – надзвичайно насичена, на учасників очікує безліч цікавих панельних дискусій, під час яких спікери та експерти розглянуть основні зміни впродовж останнього року у сфері електронного врядування. Що чекає на нас у майбутньому? Скільки часу нам на це потрібно? Куди рухатись Україні  у сфері е-врядування та які основні пріоритети на 2017 рік ставити перед собою? Ці та інші питання розглядатимуть під час Форуму.

Серед спікерів, які братимуть участь у панельних дискусіях, будуть представники державної та місцевої влади, фондів та громадських організацій, іноземні та українські експерти, відомі стартапери та багато інших людей, які  працюють над розвитком е-врядування в Україні.

Так, Георгій Вашадзе, грузинський політик, член Парламенту Грузії та засновник Фонду Інновацій і розвитку, розкаже про міжнародний досвід у впровадженні електронного урядування, а посол Естонської Республіки в Україні Герт Антсу – про те, де взяти на це гроші. Будуть присутні також міністр юстиції України Павло Петренко та міністр інфраструктури Володимир Омелян. Голова Правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи від Міністерства економічного розвитку і торгівлі Володимир Ставнюк розповість про специфіку роботи єдиного державного органу, що залучає кредитні ресурси у стратегічні галузі економіки України, серед яких – ІТ та телекомунікації. Окрім цього, на Форумі презентують результати проекту «Розумний район» у Львові та розкажуть про те, які ж саме інновації впроваджуватимуть на території району-переможця.

Програма заходу та реєстрація – за посиланням. Відзначимо, що для доступу на деякі із заходів необхідно зареєструватися за окремими формами. Так, о 8.00 год львів’ян запрошують випити ранкової кави із паралімпійським чемпіоном Андрієм Демчуком, послухати про його історію успіху та зарядитися натхненням і бадьорістю на увесь день. Реєстрація – тут. Окрім цього, у рамках Форуму відбудеться відкрита лекція відомого вченого-економіста Олександра Пасхавера, який розкаже про те, як інновації трансформують наше майбутнє, яким є економічний ефект від впровадження тих чи інших сервісів, та яке майбутнє чекає на сучасні українські міста. Реєстрація – тут.

Відкриття Форуму – о 10.00 год (реєстрація – з 9.30 год). Брифінг для ЗМІ – об 11.10 год.

Організатор заходу – управління IT Львівської міської ради. Форум відбудеться за підтримки генерального партнера – компанії Mastercard Україна, срібних партнерів – компаній SAP Ukraine та De Novo, а також бронзового партнера – компанії Київстар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: