Кількість тих, хто отруївся під час фестивалю «Перлина Кам’янця», досягла 127 осіб

У результаті спалаху гострої кишкової інфекції станом на 25 листопада до медиків із симптомами отруєння звернулися вже 127 осіб, які брали участь у фестивалі «Перлина Кам’янця», що проходив 19-21 листопада 2016 р. у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області та проживали в готельно-туристичних комплексах «Ксенія» у м. Кам’янець-Подільський та с. Врублівці Кам’янець-Подільського району.

У результаті спалаху гострої кишкової інфекції станом на 25 листопада до медиків із симптомами отруєння звернулися вже 127 осіб, які брали участь у фестивалі «Перлина Кам’янця», що проходив 19-21 листопада 2016 р. у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області та проживали в готельно-туристичних комплексах «Ксенія» у м. Кам’янець-Подільський та с. Врублівці Кам’янець-Подільського району, передає УНІАН.

Згідно з оперативною інформацією, серед постраждалих 109 дітей та 18 дорослих.

За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з початку спалаху за медичною допомогою в медичні заклади області із симптомами гострої кишкової інфекції звернулися 70 осіб, з яких 59 дітей та 11 дорослих. Наразі всі колективи роз’їхались по домівках.

За медичною допомогою за місцем проживання звернулися: у м. Київ – 16 осіб (14 дітей, 2 дорослих); у Київській області (м. Бровари) – 20 осіб (16 дітей, 4 дорослих); Дніпропетровській обл. – 11 осіб (11 дітей); м. Одеса –15 осіб (11 дітей, 4 дорослих); Сумській області – 20 осіб (19 дітей); Львівській області – 8 осіб (6 дітей, 2 дорослих); Івано-Франківській області – 17 осіб (15 дітей, 2 дорослих); Харківській області – 14 осіб (11 дітей, 3 дорослих), у Миколаївській області – 1 доросла особа; у Черкаській – 4 дітей; у Чернігівській області – 1 дитина.

На сьогодні після повернення до місць проживання 69 осіб продовжують лікування в стаціонарних відділеннях Івано-Франківської, Київської, Одеської, Сумської, Миколаївської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та м. Києва.

Проведення протиепідемічних заходів та лабораторних досліджень триває.

Епідситуація перебуває під контролем Держпродспоживслужби.

Загалом, у фестивалі «Перлина Кам’янця» брали участь тисячу людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: