У Львові судитимуть чоловіка, який намагався дати 50 тисяч хабара чиновнику ЛОР

1469186017-3657-vzyatka

У Львові судитимуть особу за намагання дати 50 тисяч гривень неправомірної вигоди чиновнику Львівської обласної ради, повідомляє прес-служба Львівської прокуратури.

В повідомленні йдеться, що завершено досудове розслідування стосовно особи, яка було затримано у вересні поточного року за пропозицію та обіцянку надати неправомірну вигоду високопоставленому чиновнику Львівської обласної ради.

Чоловік добивався розгляду на сесії питання про підтримку звернення депутатів облради до керівництва країни, яке можна трактувати як складову частину реалізації проекту так званої «прихованої федералізації України».

Гроші пропонувалися за винесення на розгляд сесії облради, 27 вересня, проекту рішення про прийняття звернень до президента України Петра Порошенка, прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та голови Верховної Ради України Андрія Парубія щодо надання Львівській області спеціального економічного статусу та передачі повноважень встановлення тарифів на комунальні послуги місцевим органам самоврядування. Такі звернення є складовою частиною реалізації проекту т.з. прихованої федералізації України.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Галицького районного суду м. Львова для розгляду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: